Kontaktinfo

Kontakt oss
E-post / Email address: tbk@trondheimbadminton.no

Bank / Account  
Kontonummer: 4200 52 95550 
Organisasjonsnummer: NO984075162 

Fakturaer som klubben sender ut vil være fra Buypass AS, som er leverandør av fakturatjenesten.

Styret i TBK

Styret valgt for 2024:

LederLars Vanvikmyr
NestlederRune Oterhals
StyremedlemRobert Barø
StyremedlemDianne Christine Geronimo
StyremedlemMarte Vorum
StyremedlemPer Arne Aas
StyremedlemNina Helen Amundsen

Historie

Oppstart
Trondheim Badmintonklubb (TBK) ble stiftet 06.12.1946, og er en av Norges eldste klubber. I 2021 feiret klubben 75-årsjubileum.

Nåværende situasjon
I Trondheim Badmintonklubb finnes spillere i alle aldre og på forskjellig ferdighetsnivå. Vi har treninger for både barn, ungdom og voksne. Klubbens spillere deltar på lokale turneringer i Midt-Norge, samt nasjonale rangeringsturneringer rundt om i landet. I tillegg stilles det klubblag i seriespill, som regel både i 1.- og 2. divisjon. Klubben har også tradisjon for å delta sterkt i veteran-NM.

Hver desember arrangerer klubben Julecupen, som normalt tiltrekker mellom 200 og 300 deltakere; en av Norges største turneringer. Klubben bidrar også normalt med arrangering av seriespill.

Medlemmer
I dag har klubben ca. 160 aktive medlemmer. I klubben spiller det toppspillere på nasjonalt nivå, mosjonsspillere og ungdomsspillere helt ned i 6 år. Kommer du på besøk er det sikkert at du finner noen på ditt nivå som du kan trene med. Vi er behjelpelig med utstyr og veiledning for å hjelpe deg på vei.

NM
Klubben har flere år også stilt med lag i den øverste divisjonen, og det har blitt medaljer av denne satsningen tidligere. På nittitallet spilte klubben seg til to bronsemedaljer i NM-sluttspillet.

Også individuelt har klubben tatt medaljer i NM. Senest var det Børge Larsen som hentet hjem sølv i herresingel. I veteranmesterskapet har Rune Lødeng og Roy Hveding vært medaljegrossister i herreklassen, mens Wenche Hågensen de seneste årene har bidratt til enda mer heder og ære.

Ambisjoner
Klubben har pr. i dag mange lovende unge spillere, og det er her klubben satser mest i dag. Vi har som målsetting å sende ut unge lovende spillere til nasjonale rangeringsturneringer og UBM hvert år, samt bidra til sterk deltagelse på lokale turneringer.

Trondheim Badmintonklubb sin høyeste ambisjon er å tilby våre medlemmer en variert mosjonsform og et trivelig miljø, uavhengig av ferdigheter. Vi skal gjøre badminton, som en flott treningsform for alle aldre og ambisjonsnivå, tilgjengelig til de som har lyst til å bli bedre kjent med idretten.

Velkommen til Trondheim Badmintonklubb!

Last modified: 20. April 2024